Hotell Rival – centralt och unikt

hotell-rivalHotell Rival är en unik liten pärla i centrala Stockholm. Beläget vid Mariatorget på perfekt läge finns detta hotell som tilltalar såväl affärsresenärer som turister. Ägaren till detta hotell är ingen mindre än ABBA-stjärnan Benny Andersson. Bara det namnet drar säkert nyfikna musikälskare till hotellet.

För lite mer än tio år sedan renoverades hela fastigheten från golv till tak och byggdes om till hotellet som finns idag. Det lades fokus på en lyxig inredning med matchande färger och teman.

Förutom 99 rum, restaurang och café finns det andra specialiteter som gör hotellet unikt. Hotell Rival har nämligen en egen stor salong med plats för 700 personer. Detta lockar företag, evenemangsledare och andra stora grupper till hotellet. Det anordnas bland annat stormöten och föreläsningar. Till och med en och annan tv-inspelning har skett i salongen och fler lär det säkert bli under årens gång. Det går också bra för företag att ha möten i förbokade lokaler på hotellet. Det är inte bara ett hotell utan en mötesplats som andas kreativitet. För företag och eventplanerare som vill använda sig av salongen finns det möjlighet till personifierad scenografi. Även möblerna i salongen kan bytas ut efter önskemål. Detta är ett hotell som tar flexibilitet till en ny, högre nivå!

För privatpersoner kan det passa att besöka hotellet och salongen vid olika musikevenemang. I och med ägarens långa musikerfarenhet kan man vara säker på att akustiken, ljudet och ljuset i salongen är på topp! På helgerna är det dans på hotell Rival, det finns DJ på plats varje fredags- och lördagskväll.

Som tidigare nämnts finns det självklart både en restaurang och en bar. Frukosten är även den en speciell upplevelse för gästerna. Det går nämligen både att specialbeställa det man vill äta om det inte finns framme på buffén samt går det utmärkt att få frukosten uppburen på rummet. Frukost serveras dygnet runt så det finns absolut ingen anledning att känna stress!