De bästa hotellen för sportfantaster i Belgrad

Människor över hela Europa gillar att besöka Belgrad, och bland annat är Serbiens huvudstad populär för framgångarna för idrottare från denna stad, såväl som för många sportevenemang och ivriga fans av Belgradklubbar. Många av dessa fans älskar inte bara att stödja sina favoritatleter live, utan de älskar också att använda Snabbare casino bonus för roligare.

Final four i Belgrad

Anledningen till besöket i Belgrad gavs till sportfans i Europa på grund av att slutfasen av Turkish Airlines Euroleague-turneringen hölls. Staden med två miljoner invånare var värd för tusentals fans från Spanien, Grekland och Turkiet.

Det antas att det fanns cirka 18 000 fans i Belgrad, varav 5 000 var turkiska medborgare och så många som 9 000 greker. Mellan 80 000 och 100 000 övernattningar fanns i detta lilla lands huvudstad.

Hela 96 procent av kapaciteten i Belgrad fylldes på Booking-webbplatsen för perioden 18-22 maj. Eftersom turneringen hålls i Stark Arena var det praktiskt taget omöjligt att hitta en ledig lägenhet i Nya Belgrad. I stadskärnan har kapaciteten på det trestjärniga hotellet fyllts sedan länge.

Ett stort antal turister märktes på Belgrads gator, eftersom en fan zone skapades på Sava torg, för alla som inte hade biljetter.

Så var stannade sport fantasterna?

Belgrad hotell

Belgrad har cirka 10 5-stjärniga hotell och de är: Hyatt Regency Belgrade, Metropol Palace och Luxury Collection Hotel, Square Nine Hotel, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, Hilton Belgrade med flera.

Square nine hotell

Square Nine Hotel Belgrade ligger mindre än tio minuters bilfärd från Republic Square, och har en takterrass och erbjuder flygplatstransfer. Gästerna kan ta en bit mat på någon av de 2 restaurangerna och besöka spaet för att skämmas bort med djupmassage, ansiktsbehandlingar eller kroppsskrubb.

Hyatt Regency Belgrade

Ett av de bästa hotellen i staden i årtionden. Detta 5-stjärniga hotell är bekvämt beläget i Nya Belgrad, mellan Belgrads flygplats och Gamla stan. Anläggningen har en mängd olika restauranger och ett lyxigt spa.

Rummen på Hyatt Regency Belgrade är elegant inredda i mjuka pastellfärger och erbjuder utsikt över staden eller parken. Hotellets restauranger serverar en mängd olika internationella specialiteter, och Regency Club upptar hotellets två översta våningar, som består av 65 rum och sviter, och erbjuder ytterligare tjänster i en lyxig miljö.

Michael Angelkovich, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0, via Wikimedia Commons

Hilton hotell

Hilton Belgrade har en takbar och en restaurang med utsikt över staden. Från hotellet kan gästerna promenera till Slavija-torget och Sankt Savas tempel. Living Well Health Club erbjuder spa- och hälsofaciliteter, och gästerna har tillgång till ett termalbad, bastu och turkiskt bad. Republiktorget ligger 1,5 km bort, och till Kalemegdan är det 2 km från Hilton Belgrade.

Belgrad erbjuder verkligen mer än tillräckligt boende för alla sportfantaster. Hotell och lägenheter att hyra ligger nära alla sportarenor och hallar, samt nära de två mest kända arenorna för de två största fotbollsklubbarna i Serbien. Partizan stadion och Red Star stadion.

Det är intressant att veta att ett stort antal utlänningar bor på hotell i Belgrad. Det är mycket överkomliga priser för många människor från utlandet, och hotellen ligger på högsta nivå.