De bästa hotellen att boka inför nästa VM i fotboll i Qatar 2022

Det är nog ingen som har missat att nästa VM i herrfotboll kommer att hållas i Qatar. Det har varit massor av debatter redan kring ifall landet har gått överstyr när det kommer till arenorna – det är över sju stycken som ska byggas – och ifall hemmalaget kommer att kunna prestera på den nivå som krävs för att tävla bland de allra bästa. Det är också så att man redan nu borde förbereda sig inför den folkfest som VM ändå alltid blir. Du kan till exempel ladda upp med att boka ett hotellrum redan nu, eller så kan du träna dig på att betta på live matcher genom att använda en NordicBet bonuskod 2019 och bli en bra spelare lagom till VM.

Oavsett vilken match det är du ska gå på kommer du att behöva boka ett hotell för din vistelse. Qatar är ett land som lever i mångt och mycket på sina turister, så därför har de såklart fina hotell över hela landet. Vi har hittat de allra bästa för en fotbollsälskare.

The Ritz-Carlton Doha

Det här är en klassisk kedja som betyder lyx, i alla meningar. Här kan du komma in snabbt både till stadskärnan och till Lusail Stadion, där finalen kommer att spelas och många matcher innan det. Du kan komma ifrån hektet från det absoluta city-centret lite grann, eftersom detta hotell ligger på en ö lite utanför. Om du vill sporta lite när du är på plats kan du ta del av både tennis och squash, och såklart finns det både pooler och en privat strand att njuta av.

St. Regis Doha

Det här är ett av de absolut topp-rankade hotellen i landet. Det ligger precis vid vattnet och du är inte långt ifrån vare sig stranden eller staden. På plats kan du ta del av fantastisk mat, bland annat så har Gordon Ramsay två restauranger här. Det finns också ett spa på plats, där du kan bli omhändertagen och glömma bort en sur förlust i gruppspelet eller fira en vinst rejält.

Millenium Plaza Doha

Det här är ett hotell som passar dig som gillar att bo mitt i smeten. Här har du inte långt ifrån den största marknaden i Qatar och alla de butiker som finns nere i centrum. Det finns såklart ett spa på hotellet, tillsammans med ett fullt utrustat gym. Du kan välja på tre olika restauranger, som både bjuder på internationella menyer samt mer inhemska asiatiska. Från det här hotellet kan du smidigt ta dig till alla arenor där fotbollen spelas, och du behöver inte tänka på att kunna komma in när du kommer hem igen, det finns alltid hjälpsam personal på plats.

Hitta din egen pärla

Det är inte direkt en hemlighet att de flesta hotell i Qatar kommer med en saftig prislapp, och de vi har tipsat om är inte några undantag. Om du har en annan prisklass så kan du alltid kika runt på till exempel Tripadvisor, som listar de bästa hotellen i landet, eller så kan du prova på att hyra en lägenhet eller hyra in dig i ett rum exempelvis genom Air BnB.