Avalon Hotel för en exceptionell upplevelse

avalon-hotelAvalon Hotel är centralt beläget i Göteborg. Hotellet lägger stort fokus på sina gäster och deras upplevelser. Tanken är att vistelsen i sin helhet ska ge ett så exceptionellt intryck att känslan sitter kvar länge efteråt. Här finns 101 rum med hög komfort och väl genomtänkt design. Förutom standardrum finns till exempel två sviter och en penthousesvit. På byggnadens tak finns en terrass och pool. Varje gäst blir sedd utifrån sina behov och önskemål. Vad som än kan tänkas behövas finns alltid personal som gör sitt bästa för att leva upp till redan högt ställda förväntningar. Att vara gäst på Avalon Hotel ska vara bekvämt och minnesvärt.

Avalon Hotel – mer än ett hotell

Detta hotell har blivit utvalt och presenterat av Design Hotel, vilka väljer ut och lyfter fram exceptionella hotell som har det där lilla extra vad gäller design och bemötandet av gäster. Det är av största vikt att gästen får en upplevelse som kan beskrivas med ordet enastående. Design Hotel har i dagsläget valt ut 258 hotell och resorter som lever upp till dess kriterier, Avalon Hotel är ett av dessa. Förutom de väl designade rummen med fin utsikt, finns restaurang, bar, uteservering och vinrum samt en festvåning. För den som vill ha ytterligare något extra finns ett showpaket för schlagerentusiaster.

Feng Shui för en trivsam och harmonisk vistelse

På Avalon Hotel är stämningen harmonisk, lugn och trivsam. Designen är väl genomtänkt och baserad på feng shui. Hotellet fick sitt feng shuicertifikat år 2007. Allt från inredning till arkitektur ska inspirera och stimulera med hjälp av design, naturliga färger och former samt feng shui. Känslan är av största vikt, liksom upplevelsen. Oavsett om man reser i tjänsten eller som privatperson är Avalon Hotel valet för den som söker en extra trivsam och minnesvärd vistelse i staden. Ingenting är omöjligt.